Meet & Greet

Reizen staat voor mij  in het teken van talloze bijzondere ontmoetingen met nieuwe interessante mensen. Steeds meer vraag ik mijzelf af: ‘Wat is hun verhaal?’

Daarentegen is het soms ook lastig, want we laten onze dierbare familie en vrienden achter in Nederland. Je mist de bijzondere momenten die je vaak met hen deelt.

Samen met Rijnhout ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging; het maken van een verbinding tussen deze twee. Tijdens ons afscheidsfeestje introduceerden wij de ‘Meet & Greet – Box’. Iedereen kreeg van ons een opdracht:

‘Wat zou je iemand anders op deze wereld willen vragen?’
Schrijf het op een strookje papier,
rol het op en stop het in het doosje.

Gewapend met een kistje vol (levens)vragen gaan we op pad. Op zoek naar bijzondere mensen en persoonlijke antwoorden. Met als doel mensen in de spotlights te zetten, verbindingen te maken tussen continenten en verschillende werelden, om aan kleine dingen betekenis te geven. Zodat er, niet enkel voor onszelf, maar ook voor onze dierbare iets bijzonders ontstaat: we willen meerwaarde creëren. Het komende jaar zie je verschillende blogs voorbij komen van de mensen die wij ontmoeten en jullie willen groeten.

Meet&greet

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *