Fotoserie: Nieuw-Zeeland #2

In ‘Fotoserie: Nieuw-Zeeland #1’ deelde ik mijn 20 favoriete foto’s van het Noordereiland. Nu is het tijd om het Zuidereiland in de spotlights te zetten.

Nieuw-Zeelanders zijn erg gastvrij en vriendelijk. Overal waar je komt maken mensen graag een praatje met je. Trots zijn ze op hun land en iedereen is het erover eens: het Zuidereiland is het mooiste. Ik werd erg enthousiast van hun verhalen en tips en kwam dan ook vol verwachting aan met de boot in Picton.

Voor deze post maakt ik weer een selectie van mijn favoriete foto’s. En dat was knap lastig. Want het Noordereiland heeft al erg veel te bieden met haar witte toppen van Mount Tongariro, de bizarre (erg stinkende) geothermische activiteiten, haar ruige kust, de meren en het beboste binnenland. Op het Zuidereiland gaat je hart helemaal sneller kloppen van alle natuurschoon die daar te aanschouwen is. Van reusachtige gletsjers, gouden stranden, metershoge bergen, weerspiegelende meren, een fantastisch uitzicht op de Melkweg en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben verkocht!

Onze trip door Nieuw-Zeeland maakten we strategisch: van Noord naar Zuid.
Van heel mooi, naar nog heel veel mooier.
Reis je ook deze keer weer met mij mee?

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Welke foto spreekt je het meest aan?
Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Author: Saskia

Share This Post On

9 Comments

 1. Prachtige foto’s van een schitterend land! Ik vind de tweede foto en die van de gletsjer het mooiste. Denk ik 😉

  Post a Reply
  • Jaaaa, Nieuw-Zeeland is zooooo mooi he! En die 2de is ook 1 van mijn favo van de favo’s 😉

   Post a Reply
 2. Wat een mooie foto’s Sas! Ik kan er niet eentje kiezen hoor!

  Post a Reply
 3. Krijg gelijk weer heimwee! Leuk om de foto’s weer terug te zien, en dat sommige echt heel mooi zijn. 😉

  Post a Reply
 4. Ik kan niet kiezen hoor… deze zijn nog mooier dan die van serie 1. WOW!!!

  Post a Reply
 5. Prachtige foto’s! Wij gaan onze reis beginnen op het Zuidereiland. Kan echt niet wachten! Ik vind foto 8 en foto 18 meer dan mooi. Bedankt voor het delen van jullie foto’s :-)

  Post a Reply
  • Dankje! :)
   NZ is zo fotogeniek, jullie gaan vast ook heel veel mooie foto’s maken.

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *