Over mij

Welkom op mijn reisblog!

Mijn naam is Saskia van Hamersveld (29) en ik ben een reizigster pur sang. In 2013 is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Samen met mijn vriend reisde ik voor ruim 11 maanden de wereld rond. Deze periode bekroon ik tot dusver als de beste van mijn leven!

Met mijn travelblog ‘Groeten uit’ neem ik je mee op (wereld)reis naar bekende én onbekende plekken:

Reisblog

Ga je eindeloos de wereld over reizen?
Ben je op zoek naar dat ene verhaal om even helemaal weg te zijn van hier?
Heb je veel landen bezocht en wil je je eigen reisherinneringen ophalen?
Of wil je juist even van het reizende leven proeven?

Ik wil mijn liefde voor reizen maar al te graag met jullie delen, je in verbinding brengen met de wereld en de fijne geluksmomentjes die soms plotseling ontstaan. Ik doe namelijk niets liever dan op ontdekkingstocht gaan naar verre landen, kennis maken met bijzondere culturen en oog in oog staan met de schoonheid van de natuur.

De wereld is zo mooi en puur!

Typisch Saskia

Reisblog

Bestemmingen

Wil je weten naar welke landen ik allemaal ben afgereisd?
Kijk bij bestemmingen voor een overzicht!

Samenwerken?

Wil je met Saskia van Hamersveld samenwerken? Bekijk dan hier de mogelijkheden of neem contact met mij op.

Tot slot

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, daarom publiceer ik graag veel foto’s op mijn reisblog. Gemaakt met mijn Canon spiegelreflex, goPro of iPhone. Soms met, maar vaak zonder, filter! Bekijk voor nog meer foto-inspiratie mijn instagram account!
Klik op één van de foto’s voor de uitvergroting. 

1 Comment

 1. Beste Saskia,

  Leuke pakkende domeinnaam! Heb contact opgenomen via deze comment omdat je contactformulier op de contactpagina niet werkt! Ik beheer zelf de website http://mooji.nl en vroeg me af of je misschien interesse hebt om een linkje te ruilen? Hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,
  Raoul
  Mooji.nl

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *