Reisroute

In augustus 2013 startte mijn wereldreis. Samen met mijn vriend reisde ik ruim 11 maanden de wereld rond. Ben je benieuwd naar onze route? Bekijk dan de kaart of het uitgebreide bestand waar je niet alleen kan zien waar we zijn geweest maar ook in welk hostel/hotel we geslapen hebben!

De route op de kaart

6 Comments

 1. Hoi!

  Wat ontzettend handig deze reisroute waar je ook gelijk kunt zien waar jullie hebben geslapen! Ik zie dat jullie in Beijing in twee verschillende hostels hebben geslapen? Welke zouden jullie eerder aanraden?

  Groetjes,
  Jolein

  Post a Reply
  • Hoi Jolein,
   Leuk dat je onze site hebt bezocht!
   Het Dragon King Hostel vonden wij het leukste en het is ook echt een aanrader. Wel van te voren reserveren, want het zit snel volgeboekt. Daarom moesten wij ook verkassen naar een ander hostel, maar het King’s Joy Hostel is meer een hotel. Er hangt niet echt de gezellige sfeer van een hostel, maar de kamers zijn wel okay. Beetje verouderd. De omgeving is lekker druk en je bent zo bij het metro station. Je zou eens kunnen kijken, want in die straat zitten wel veel echte gezellige hostels. Bij Dragon King loop je trouwens ook zo naar de metro. Het hostel zit in een achteraf straatje, dat vonden wij wel fijn, want dan ben je uit de drukte. Het personeel is erg vriendelijk en ook het restaurant serveert lekker eten.
   Mocht je trouwens nog naar Chengdu gaan dan echt naar het FlipFlopHostel gaan! Wij hebben daar zo’n leuke tijd gehad.
   Wanneer ga je op reis? Zijn erg benieuwd naar je plannen!
   Groeten uit Indonesië,
   Rijnhout en Saskia

   Post a Reply
   • Hoi Rijnhout en Saskia,

    Bedankt voor jullie reactie! Daar hebben wij zeker wat aan.
    Het duurt nog even voordat wij (mijn vriend en ik) op reis gaan. Over een jaar willen wij vertrekken en dan ongeveer een jaar door Azie trekken. We willen beginnen in China (Beijing) en eindigen ergens in Indonesie of de Filipijnen. We willen nog zoveel mogelijk openhouden dus de exacte reisroute is voor ons nog lekker onbekend. Alvast veel inlezen en blogs lezen van andere reizigers laat de tijd wat sneller gaan want wachten op zoiets als een lange reis duurt veel te lang!
    Ik volg jullie al wat langer en geniet met veel plezier van jullie verhalen. Geniet van jullie reis en ik kan niet wachten op nog veel meer blogposts.

    Groetjes,
    Jolein

    Post a Reply
    • Hi Jolein,

     O wat een heerlijk vooruitzicht heb je! En we kunnen ons goed voorstellen dat het wachten zo lang duurt. Maar voor je het weet is het voorbij en dan stap je het vliegtuig in en ga je het grote avontuur tegemoet. En dan vliegt de tijd voorbij, je zou willen dat je het klokje wat langzamer kan laten tikken. Tenminste, dat ervaren wij. En Sas heeft zich van te voren ook blogs gelezen van andere om in te lezen en alvast te genieten van de voorpret. Gaan jullie ook een site bijhouden?
     Wij vonden de Filipijnen zelf helemaal GEWELDIG, binnenkort volgen daar ook nog wat blogs over. Vooral Palawan, WAUW: dat was het paradijs!

     Veel plezier met de voorpret.

     Groetjes,
     Rijnhout en Saskia

     Post a Reply
 2. Mooie kaart! Mag ik vragen hoe jullie deze gemaakt hebben? Alvast bedankt!

  Post a Reply
  • Via een programma van Google, ik weet eigenlijk niet meer precies waar/hoe, want dat is alweer een tijd geleden.

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *