Samenwerken

DOWNLOAD MEDIAKIT

Bij de verkoop en promotie van een product of merk draait het tegenwoordig niet alleen meer om enkel de prijs of sec de producteigenschappen. De consumenten van vandaag zijn steeds meer op zoek naar ervaringen, reviews en adviezen van andere gebruikers.

Vooral in de reisbranche, waar het veelal draait om het aanbieden van diensten en eenmalige ervaringen, zijn reviews van onschatbare waarde.

‘Groeten uit’ is een reisblog voor en door reizigers. Naast reisverhalen vind je hier ook vele tips & tricks, ervaringen, recensies, reviews en andere aanbevelingen.

Doelgroep

De doelgroep van ‘Groeten uit’ zijn reislustige en nieuwsgierige personen die op zoek zijn naar (achtergrond)informatie over reizen in de breedste zin van het woord. Sommige van hen staan zelf aan het begin van de grote stap om te beslissen om een grote reis te maken, andere hebben al heel wat reisuurtjes erop zitten maar zoeken net die info over dat leuke dorpje waar ze nog niet zijn geweest.

Mogelijkheden adverteren reisblog

Wil je via ‘Groeten uit’ op een optimale manier met je doelgroep communiceren? Laat het ons dan weten en wie weet kunnen we een samenwerking aangaan.

Je kan denken aan:

• Adverteren reisblog of banner op website
• Promotiebericht via website en/of Social Media kanalen
• Reviews over (reis)producten
• Schrijven van recensie over (reis)boeken
• Testen van de nieuwste applicaties
• Korting op activiteit, dienst, hotelovernachting in ruil voor promotie
• Overige

Meer informatie? Neem contact met mij op.

1 Comment

 1. Hallo,

  Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Sophie, ik ben 17 (bijna 18 😉 ) en ben sinds kort begonnen met een blog met bijbehorend instagram account. Ik studeer aan de tui hospitality academy en ben dus veel bezig met reizen en toerisme. Ik vind het super leuk om reizen te maken en wil hier dit jaar en komende jaren vooral veel aandacht aan besteden. Op mijn blog wil ik graag mijn verhalen delen en tips geven aan lezers. In maart moet ik 10 maanden stage gaan lopen warvan ik 5 maanden stage ga lopen in het buitenland, waarvan ik elke dag een update ga geven op mijn blog van hoe mijn dag eruit ziet, wat ik moet doen, tips en leermomenten.

  Ik ben nu al begonnen met een blog om zo alvast proberen bereik op te bouwen en wat naamsbekendheid te creeëren. Eenmaal begonnen bleek dit toch best lastig ;).

  Mijn vraag is nu of jullie misschien een samenwerking aan willen gaan door middel van bijvoorbeeld een gastblog. Laat maar weten of jullie voor iets openstaat dan hoor ik nog van jullie!

  Groetjes, Sophie

  http://www.travelhappinesss.nl/
  https://www.instagram.com/travelhappinesss/

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *