Update & fijne aanraders

Het was even stil hier bij ‘Groeten uit’. Ruim een maand geen nieuwe berichten, geen nieuwe reisverhalen, inspiratie of budgetpost. Ik was de laatste tijd namelijk teveel online. Niet voor mijn eigen blog, maar voor de mooie opdrachten waar ik mee bezig ben.

Uren zat ik achter mijn laptop te werken. Te tikken, schrijven, analyseren, socialmedia-kanalen aan het inrichten en druk bezig met de lancering van een nieuwe website voor één van mijn klanten. Een innige band heb ik de laatste tijd opgebouwd met WordPress. Ik geniet er ontzettend van om freelancer te zijn, alleen zorgde al dat online zijn er wel even voor dat ik in mijn vrije tijd mijn laptop even links liet liggen.

Next trip: Bangkok & Myanmar

Januari en februari zijn voorbij gevlogen en daar kwam maart. De maand dat ik weer op reis mag. Na mijn wereldreis is het weer de eerste verre reis die ik ga maken en ik kijk er ontzettend naar uit. Het reisvirus is weer aangewakkerd en ik kan niet wachten om weer op ontdekkingstocht te gaan in een nieuw land. Over Myanmar heb ik heel veel positieve verhalen gehoord en mijn verwachtingen zijn hoog. Ook de vooruitblik van de hereniging met één van mijn favoriete wereldsteden, Bangkok, geeft me een heerlijke kriebel in mijn buik.
De radiostilte zet zich dus nog even voort, totdat ik begin april terugkom. Dan is het weer de hoogste tijd om jullie mee te nemen op mijn avonturen. Ik kijk er nu al naar uit, want het bloggen is fijn.

Dagje Den Bosch

Afgelopen zaterdag was ik jarig en ik werd in de ochtend verrast met een heerlijk ontbijtje op bed. Daarna reden we met de auto naar Den Bosch voor een gezellig dagje weg. Het was prachtig weer en wat is Den Bosch een leuke stad.
Mooie winkels, gezellige terrassen, lekkere bossenbollen, aardige mensen en de eerste echte warme zonnestralen op je huid. Genieten geblazen!

Soms vergeet ik wel eens hoeveel mooie gebouwen we in Nederland hebben. Zoals de Sint Jan Kerk.

Jummie recepten

Wie mij volgt op Twitter die heeft vast wel wat meegekregen van mijn gezondheidscreaties in de keuken. Ik vind het heerlijk om lekkere recepten te maken met je gedachten op 0. Voor de lekkerbekken onder ons deel ik graag de recepten:

Recept Bananenbrood zonder suiker

Recept Bananenbrood
Recept Havermout repen
Recept Paprikasoep

Ik heb sinds kort een nieuwe keukenmachine van Philips en ik ben echt fan. Vooral de lekkere fruitsapjes doen mij verlangen naar de zomer! Een warme smaaksensatie is toch wel: sap van 2 citroenen en 2 handsinaasappels, 2 mango’s, verse muntblaadjes en 2 cm verse gember.

Hotspot: Yoghurt Barn

Tot slot deel ik nog graag een laatste hotspot: de Yoghurt Barn in Utrecht (vlakbij het Neude). Smaakvolle yoghurt met overheerlijke toppings. Je kan zelf je eigen combinatie samen stellen of kiezen uit één van de samengestelde gerechtjes. Zeker langsgaan als je in Utrecht bent!

Yoghurt Barn utrecht

Author: Saskia

Share This Post On

4 Comments

 1. FIJN DAT JE DIT JAAR WEER THUIS WAS MET JE VERJAARDAG SASKIA!

  Post a Reply
 2. Ja, Den Bosch is leuk. Mooie foto’s.
  Goede reis naar het verre oosten.
  Tot April…..

  Post a Reply
 3. Ja dat was een geslaagde dag! Je hebt er ontzettend van genoten en een mooie zonnebril op de kop getikt. Ook al hou je niet zo van verassingen, maar deze vond je wel leuk.

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *