Video Vrijdag #1

Een nieuwe categorie bij Groeten uit: ‘Video Vrijdag’. Vanaf vandaag selecteer ik iedere week een aantal mooie filmpjes voor jullie. Beelden die mij aanspreken, inspireren, ontroeren of simpelweg een glimlach op mijn gezicht toveren. Deze week trap ik af met 4 bijzondere video’s die allemaal op een andere manier de aarde in beeld brengen.

Video: Speeding around the World in 5 minutes Time Lapse

Kien Lam reisde in 343 dagen door 17 verschillende landen en maakte een spectaculaire Time Lapse van 5 minuten.

Video: Change the World

Een bewustwordingsfilmpje dat gemaakt werd voor een event dat in 2011 georganiseerd werd met het thema ‘Change the World’.

Video: Move Around

Sta Travel Australië, een reisbureau voor studenten, stuurde 3 mannen op een missie. Samen reisden ze 44 dagen, naar 11 landen en namen 18 vluchten. Het resultaat zie je in een gave videoclip.

Video: The Miniature Earth

Een klassieker, maar iedere keer weer raak. Het doet me weer even stil staan bij het fijne leven dat ik heb en hoe bevoorrecht ik ben met alles om me heen. De cijfers van het filmpje zijn door de jaren heen wat verandert, kijk voor de actuele cijfers op de officiële website.

Welk filmpje mag echt niet ontbreken bij Video Vrijdag? Ik ben benieuwd naar jullie input!  

Author: Saskia

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *