Video Vrijdag #3

Iedere vrijdag deel ik mijn favoriete filmpjes met jullie in de nieuwe categorie: Video Vrijdag.
Want ik ben fan van mooie video’s en ik deel deze graag met jullie.
Zomaar. Om je te inspireren.

Flight over El Nido, Palawan

Verliefd ben ik geworden op het Paradijselijke Palawan. Was is het er mooi, echt een aanrader.
Op Youtube kwam ik een mooi filmpje tegen die gemaakt is met een skycam, waardoor je als een vogel over de mooie landschappen heen gaat. Droom lekker weg en zet dit eiland hoog op je bucketlist!

Song around the world

Playing for Change is a multimedia movement created to inspire, connect and bring peace to the World through Music. Een mooi gedachtegoed! In dit filmpje zingen 35 muzikanten van over de hele wereld het nummer ‘Stand by Me’. Zonder dat ze elkaar ooit ontmoeten, de muziek doet zijn werk. Ik hou van dit soort initiatieven en ik vind het bijzonder hoe aan de ene kant de diversiteit en aan de andere kant juist het sterke saamhorigheidsgevoel naar voren komt.

Ocean Streetview

Het is eigenlijk geen echt filmpje, maar wel heel gaaf. Streetview op de bodem van de oceaan. Google heeft meerdere mooie spots over de wereld in kaart gebracht.

Author: Saskia

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *